Betting

Spelkonto för att tipsa:

Betting online

Att tipsa och betta på nätet kallas för betting online. För dig som aldrig har lagt ett spel tidigare är det en riktigt rolig krydda till alla sammanhang du kan tänka dig. Det handlar om vadslagning och du slår vad med ett spelbolag om ett visst utfall ska ske, för pengar. Om man kan lite mer om betting kan man hitta speltips eller läsa exakt hur man spelar för att bli en duktig bettare. Är man tillräckligt duktig kan det bli en bra investering och många kan över tid öka sina pengar och hämta ut stora vinster.

Bäst spelbolag på nätet 2019

De bästa spelbolagen för betting och odds.

Speedy Bet Inget krångel
Läs recension
Bethard Välkomstbonus - upp till 500 kr
Läs recension
Leo Vegas 100% upp till 4000 kr + 100 freespoins
Läs recension
Unibet Välj på 3 VÄLKOMSTERBJUDANDEN
Läs recension
ComeOn! Swisha din insättning
Läs recension

Lägga spel på nätet

Att lägga ett spel på nätet är hur enkelt som helst. Men, vi har ändå brutit ner det så att du enkelt kan läsa hur det går till. Först ut behöver du ett spelkonto. Ett spelkonto är ditt konto hos ett spelbolag där du sätter in pengar, lägga dina spel, kollar historik och mycket mer. Likt något annat konto, t.ex. Facebook är det en inloggning där du kan utföra alla handlingar som krävs.

Skapa ett spelkonto gör man genom att hitta ett spelbolag, t.ex. på vår hemsida, som har bra erbjudanden och följer samtliga regler. Sen går man in på deras hemsida och skapar/registrerar ett konto. Väl inne på kontot fyller du på med pengar och lägger ett spel på några av de möjligheter du har.

Bäst spelbolag för betting

Som vi nämnde tidigare är det viktigt att hitta ett bra spelbolag på nätet. Först är det viktigt att de har en licens i Sverige eller EU så att du får rätt hjälp och att pengarna hanteras på rätt sätt. Det finns flera andra kriterier som kan vara viktiga ha i åtanke. En sådan sak kan vara oddsbonusar, vilket erbjudande du får för att att sätta in pengar.

Insättning för betting

När du öppnat ett konto behöver du sätta in pengar för att spela med. Det gör man med VISA/Mastercard, banköverföring eller andra alternativ som Skrill eller Neteller. Pengarna du sätter in kommer att finnas på ditt konto och du behöver inte spela för allt direkt. T.ex. kan man sätta in 1000 kr och sedan lägga ett spel för 100 kr en dag och vänta tills nästa spel läggs.

Kunskap

Till skillnad från casino kan du påverka resultaten av din betting genom att vara skicklig och påläst. Självklart spelar tur in för att dina resultat många gånger ska sitta men i grund och botten är betting på sport baserat på kunskap. Din uppgift är att försöka förutse utfallet i en match, tävling eller något annat som ditt spelbolag väljer att presentera för dig.

Om du vill bli riktigt duktig på betting gäller det även att ha ett stort lugn och kontroll över sina pengar. För när en match inte går enligt planen håller den duktiga spelaren sig lugn och håller sig till planen.

Bli proffs på att betta

Att tips eller betta på nätet är en konstform. Du ska kunna mycket om sporten, hur man agerar och samtidigt ha lite tur. Alla lycka till. Bli ett proffs genom att läsa på vår sida här.