Uppdaterad: 2022-02-21T08:44:01+01:00

Fotbolls VM 2022

På denna sida: All nödvändig information om spel och betting på Världsmästerskapet i fotboll som arrangeras 21 november till 18 december 2022 i Qatar. Närmare i tiden ligger Fotbolls EM 2022.

Den absolut populäraste sporten för betting är Fotboll. Som du kanske kan lista ut är Fotbolls-VM den absoluta höjdpunkten och de flesta har längtat i flera år inför turneringen som ska kora världen bästa nation. Hos oss på Spelkonto.com och denna sida kommer vi informera dig om betting på VM och presentera odds på olika spelmöjligheter. Du kan redan snart lägga ett spel på vilken nation som kommer ta hem hela mästerskapet. Närmare kommer du givetvis kunna spela på enskilda matcher.

Odds vinnare utav Fotbolls VM

SpelbolagErbjudandeBesök
Fastbet Läcker Pay N Play (Ny design)
Bethard Group Limited
RecensionBesök nu ›
Betsson Hämta 100 kronor att spela för
Betsson Nordic Ltd
RecensionBesök nu ›
Bethard Grymma odds
Bethard Group Limited
RecensionBesök nu ›
Casumo 100 kr free bet
Casumo Services Ltd
RecensionBesök nu ›

Om världsmästerskapen

Världsmästerskapen i fotboll är en av världens största turneringar och heter officiellt FIFA World Cup. Mästerskapet arrangeras var fjärde år och spelades för första gången 1930. Under åren 1942 och 1946 spelades de inte på grund av då pågående världskrig. Sedan 1998 deltar 32 nationer men redan år 2026 kommer det att utökas till 2026. De vill säga upplagen 2022 kommer vara sista mästerskapet med 32 lag.

Tidigare världsmästare

Världsmästerskapen har arrangerats sedan 1930 med intervall på fyra år. Genom tiderna har flera olika nationer vunnit guldet men det finns några som sticker ut. Dessa är Italien och Brasilien. Utan att dra någon större slutsats skulle vi säga att detta är världsnationerna inom fotboll.

De senaste fem vinnarna utav Fotbolls-VM:

ÅrVinnare
2002Brasilien
2006Italien
2010Spanien
2014Tyskland
2018Frankrike

Spelmöjligheter

Du som spelare kommer att få flera bra spelmöjligheter både för och under mästerskapet. Under dessa mästerskap dyker alltid skrällar upp och lag som tar sig betydligt mycket längre än planerat. Nedan kommer vi hur som helst tipsa om roliga spelmöjligheter för dig att kolla på. På sidan finns även en lista med spelbolag med odds på Fotbolls-VM för dig som vill öppna ett nytt konto.

Roliga spel innan mästerskapet:

  • Vinnare utav mästerskapet
  • Top 3 placeringar
  • Silvermedaljör
  • Bronsmedaljör

Spelmöjligheter under mästerskapet:

  • Vinnare match
  • Målgörare
  • Antal hörnor
  • Antal varningar
  • Antal mål
  • Resultat

Bäst spelbolag under VM

I Sverige finns det över 100 spelbolag med licens. Det innebär att välja det bästa att sätta in pengar på under VM kan vara lite knepigt. Vi har därför tagit fram en lista med de bästa spelbolagen under VM – listan baseras på säkerhet, erbjudande och odds. Vi har lagt upp dessa operatörer i en lista för att det ska vara lätt för dig som spelare att jämföra spelbolag.

De bästa spelbolagen under VM 2022:

SpelbolagErbjudandeBesök
Bethard Grymma odds
Bethard Group Limited
RecensionBesök nu ›
Fastbet Läcker Pay N Play (Ny design)
Bethard Group Limited
RecensionBesök nu ›
Scandibet Blixtsnabbt Pay N Play
Bethard Group Limited
RecensionBesök nu ›
Speedy Bet Betting utan krångel
Hero Gaming Limited
RecensionBesök nu ›