Uppdaterad: 2024-04-19T08:26:18+01:00

Odds Melodifestivalen 2025

Ett av Sverige största folkliga tävlingar heter Melodifestivalen. Sedan urminnes tid har man samlats framför TV-n och lyssnad på musikaliska bidrag som tävlar emot varandra. Numera kan man även vara med och påverka genom telefonröstning. Vem som vinner Melodifestivalen och den stora Schlagerfestivalen är alltid en stor diskussion på stan, hemma i soffan och i kvällstidningarna.

Ur populariteten och den enorma tävlingslusten har spelbolag börjat förse odds kring melodifestivalen. Du kan alltså spela och slå vad emot spelbolag om vilken artist som kommer vinna varje delfinal men även den stora finalen i Friends Arena. Vi kommer därför att ge dig en kort bakgrund och berätta vilka spelbolag som har bra odds på Melodifestivalen.

Så här spelar du: Hitta först ditt favoritbidrag i topplistan, därefter trycker du dig vidare genom knappen ”lägg spel”. Knappen tar dig till spelbolaget, där hittar du dina mello odds under ”TV-serier och Filmer”. Lycka till!

Alla spelbolag med mello odds

SpelbolagErbjudandeBesök
Bethard Grymma odds
Bethard Group Limited
RecensionBesök nu ›
Fastbet Läcker Pay N Play (Ny design)
Bethard Group Limited
RecensionBesök nu ›
Speedy Bet Betting utan krångel
Hero Gaming Limited
RecensionBesök nu ›
Betsson Hämta 100 kronor att spela för
Betsson Nordic Ltd
RecensionBesök nu ›
odds melodifestivalen

Deltävlingar 2025

Upplägget för Melodifestivalen 2025 kommer vara fyra stycken deltävlingar, en andra chans och en stor final. Datum för Schlagerfestivalen är inte spikat.

Vanliga frågor om Mello 2025

När börjar Mello 2025?

Datum ej färdigställt.

Vilka sänder Melodifestivalen?

Alla moment i tävlingen direktsänds av SVT 1 men går även att titta på nätet hos SVT Play. Om du är ute efter att betta på mello rekommenderar vi dig att ha noga koll på alla sändningar.

Vem kommer att vinna Melodifestivalen 2025?

Det är frågan vi alla ställer oss! Deltagarlistan är ej färdigställd.

Kan jag vinna mycket pengar?

Om du har bra känsla för musik går det absolut att vinna pengar på Mello. Det finns flera bra spelmöjligheter och med rätt insats kan det bli mycket pengar tillbaka.

Betting på Melodifestivalen

Intresset för betting på Melodifestivalen har skjutit i höjden och under mars 2019 var 15 000 personer ute och letade efter de senaste oddsen på internet. Bettingsidor har därför anpassat sig och skapat roliga och underhållande spelmöjligheter för årets tävlingar. Att spel får större spelrum i vår vardag och inte bara längre gäller sport har haft delade reaktioner. Under Mello 2019 så sponsrade Maria Casino hela arrangemanget, vilket skapade mycket negativa reaktioner. I årets tävling kommer därför inget spelbolag få möjlighet att sponsra.