Uppdaterad: 2022-02-21T08:39:40+01:00

Odds MMA

Den tuffa, råa och kraftfulla sporten MMA, Mixed Material Arts, har blivit mycket populär i Sverige de senaste åren. Med intresset har även MMA betting ökat och allt flera spelare söker efter de senaste oddsen och bonusarna för att lägga spel på sin favorit-fighter.

Ett annat ord som ofta används är UFC. UFC är en amerikansk organisation inom MMA och arrangerar flera stora galor varje år. UFC betting är med andra ord samma sak som betting på MMA men specifikt till dessa galor or matcher som arrangeras utav Ultimate Fighting Championship.

Spelbolag med MMA & UFC Betting

SpelbolagErbjudandeBesök
Betsson Hämta 100 kronor att spela för
Betsson Nordic Ltd
RecensionBesök nu ›
Bethard Grymma odds
Bethard Group Limited
RecensionBesök nu ›
Unibet 100 kr gratisspel
Spooniker Ltd
RecensionBesök nu ›
mma odds

Odds MMA & UFC

Likt annan form av betting så regleras spelet av ett spelbolag och vilka odds de förser oss med. MMA odds presenteras alltid på vinnaren utav en match och i decimalform. Det innebär att t.ex. oddsen på att Alexander Gustafsson vinner sin nästa UFC-fight är 2.50. På 100 satsade kronor får du 250 kronor tillbaka. UFC odds fungerar exakt likadant och är ingenting extra du behöver lära dig.

Vinnaren i en UFC- och MMA-match kan vara väldigt tydligt och kan gå väldigt snabbt när det blir en KO (knock out). Andra alternativet är att vinnaren presenteras via domslut när matchen har nått sin fulla tid. På denna sida kommer vi täcka all information om betting på UFC och MMA. Förhoppningsvis kommer du att känna dig påläst och trygg i att ta ett beslut om vilket spelbolag som du kommer starta ett konto hos.

Stort lycka till, och kom ihåg – spela lugnt!

Vanliga frågor om MMA Betting

Är tryggt och säkert att betta på MMA och UFC?

Ja! Samtliga spel sker genom licenserade spelbolag precis som när du spelar på fotboll eller någon annan sport. Du kan därför tryggt och säkert välja ett spelbolag som passar dig inför nästa fight.

Vart kan jag spela på MMA och UFC?

Alla spelbolag i vår lista över och på sidan erbjuder odds på MMA och UFC. Du går till sektionen som heter just UFC/MMA hos spelbolaget och hittar där de senaste spelen.

Allt om MMA

Mixed Material Arts, MMA, är i grunden en kampsport i fullkontakt. Det innebär att slag, sparkar och markkamp är tillåtet. I jämförelse med mer traditionella kampsporter finns det inga tekniker som ska användas. Istället definieras reglerna utav vad som man inte får göra.

Sporten har tidig anor från antikens Grekland men försvann under en period. Som uppvisning dök sedan MMA upp igen på 1900-talet i Brasilien. Därifrån spred sig det till USA och första formen av UFC sågs 1993.

Dagens MMA är en renodlad sport och vissa attacker har blivit förbjudna genom åren. Utövarna, fighters, använder munskydd, suspensoar och handskar. Matcherna är uppdelade i ronder och det finns domare på plats. Välkända organisationer, evenemang och galor är UFC, Strikeforce och Dream. Andra är WEC, IFL och PFC.

Svenska MMA fighters

Tack vare flera svenska fighters har intresset för MMA och UFC ökat i Sverige. Här kommer några av de mest kända namnen på scenen.

 • Alexander ”The Mauler” Gustafsson
 • Zebastian ”The Bandit” Kadestam
 • Ilir ”The Sledgehammar” Latifi
 • Jack ”The Joker” Hermansson
 • Pannie ”Banzai” Kianzad
 • David Teymur
 • Daniel ”Kid Dynamite” Teymur

UFC (Ultimate Fighting Championship)

Den amerikanska MMA-organisationen UFC är störst i världen. Alla världens topprankade utövare är med i organisationen och resor runt och tävlar på olika galor. I organisationen finns sju stycken viktklasser.

UFC är också den populäraste varianten för anhängare och intresserade att kolla på. Det arrangeras flera galor varje år och vid varje gala går fler matcher. Ofta kollar man på UFC via betalkanaler eller direkt via nätet. Den 14 april 2012 kom UFC för första gången till Sverige och blev den snabbaste utsålda genom historien.

Kommande UFC-galor 2020:

 • UFC 245
 • UFC 246
 • UFC 247
 • UFC 248