Betting på Esport

Det är verkligen dags nu. Esport har länge legat som en populär sport - men det har inte riktigt brakat igång. Men, nu 2019 är det verkligen dags. Esporten växer snabbare än någonsin och den stora scenen bara växer och växer. Det innebär två saker. För det första så blir intresset för esport större och fler nyfikna på denna fantastiska sport. För det andra, fler vill lägga bet och spel på esport-lag. Där av, har vi skapat denna sida, så att du enkelt kan hitta de absolut bästa spelbolagen som erbjuder odds och spel på esportslag. Varsågoda!

Bäst spelbolag med esport

De bästa spelbolagen fört esports betting.

Speedy Bet 200% upp till 2000 kr
Läs recension
Bethard Välkomstbonus - upp till 500 kr
Läs recension
Leo Vegas 100% upp till 4000 kr + 100 freespoins
Läs recension
Unibet Välj på 3 VÄLKOMSTERBJUDANDEN
Läs recension
ComeOn! Swisha din insättning
Läs recension

CS:GO en stor favorit

Likt traditionell betting är esporten och dess betting väldigt stor. Man kan spela på flera olika spel, likt hur sport bettingen t.ex. har båda fotboll, ishockey och handboll. Exempel på sådana spel är CS:GO, Dota och Starcraft. Ett av de absolut populäraste spelen att titta och spela på är CS:GO. Detta spel sker mellan två lag, fem på vardera, och syftet är att eliminera motståndaren och vinna 16 omgångar. Det är såklart en väldigt enkel förklaring av sporten och du som inte har koll sedan innan rekommenderar vi att kolla ett par matcher innan du sätter igång med betting på esport.

Datorspel är framtiden

Det många äldre inte förstår är att esport är det nya. Inom loppet av några år kommer alla fokusera på esporten och de största stjärnorna i vårt samhälle kommer vara esport-stjärnor. Därför kommer det bli ett växande intresse för betting kring esporten. Likt att vi får förebilder i vår vardag som spelar datorspel kommer den äldre generationen acceptera sporten och bli sugna på att spela.

Att välja rätt spelbolag för betting på esport

När du har bestämt dig för att lägga ett spel på en esportsmatch rekommenderar vi dig att ta ett spelbolag som du känner dig trygg med. Det kan vara ett bolag som har enkel navigering, bra odds eller riktigt bra erbjudande för att öppna konto. Vi rekommenderar dig start att kolla i vår lista ovan för att hitta det absolut bästa bettingsidan. Listan har vi byggt på några recensioner om vilka spelbolag som faktiskt förstår sig på esport. Inte bara att man erbjuder det, utan även att man prioriterar det och gör allting bra för oss gamers.

Det går att få lönsamhet

Betting ska alltid vara kul - men vi uppmanar att läsa på. Mer kunskap ger större chans till bra vinster. Esport är fortfarande outforskat och ta vara på dina kunskaper idag.

Esport live betting

De finns olika varianter av betting inom alla sporter och samma sak gäller så klart inom esporten. Den första varianten är en klassisk betting där man t.ex. väljer vilket lag som vinner och sedan får man resultatet efter matchen. En annan, mycket populär, variant heter live betting. Då bettar du t.ex. på vilket lag som först får fem hörnor i fotboll. Tyvärr finns inte denna form av betting inom esporten. Esport live betting är något som kommer att utvecklas och vi är övertygad om att någon av de stora spelbolagen kommer att erbjuda det inom kort. Tills vidare får du njuta av traditionellt spel.