Uppdaterad: 2020-09-16T10:05:52+01:00

Odds Fotbolls EM 2021

På denna sida: Hitta bäst odds på Fotbolls EM 2021 hos alla Sveriges största spelbolag. Jämförelse på respektive land som vinnare.

Europamästerskapet i Fotboll pågår mellan fredagen den 12 juni 2021 till söndagen den 12 juli 2021. Nytt för i år är att Fotbolls EM kommer spelas i flertalet länder och städer och inte arrangeras utav ett värdland.

Vinnarodds Fotbolls EM

Inom kort kommer vi presentera odds för Fotbolls EM här.

Sidor med betting på Fotbolls EM

SpelbolagErbjudandeBesök
Fastbet Läcker Pay N Play (Ny design)
Bethard Group Limited
RecensionBesök nu ›
Bethard Grymma odds
Bethard Group Limited
RecensionBesök nu ›
Scandibet Blixtsnabbt Pay N Play
Bethard Group Limited
RecensionBesök nu ›
Fotbolls EM 2020

Arenor och spelplaster

I samband med att UFEA annonserade att Fotbolls EM 2021 kommer att spelas på flertalet olika platser och länder tog UFEA in ansökningar. Totalt inkom 19 ansökningar.

Följande städer har valts:

 • London, England
 • Baku, Azerbajdzjan
 • Köpenhamn, Danmark
 • Dublin, Irland
 • Rom, Italien
 • Amsterdam, Nederländerna
 • Bukarest, Rumänien
 • Sankt Petersburg, Ryssland
 • Glasgow, Skottland
 • Bilbao, Spanien
 • Munchen, Tyskland
 • Budapest, Ungern

Spela på vinnare Fotbolls-EM 2021

Vi på Spelkonto.com är experter på spel. Och när det kommer till betting och odds på Fotbolls EM kommer vi under turneringens gång att uppdatera denna sida med aktuella odds och spelmöjligheter.

Ett av de mest klassiska spelen är att utse en vinnare av Europamästerskapen. Oddsen kommer då att vara relativt höga på samtliga lag då att utse en vinnare är mycket svårt. Några av de utnämnda favoriterna för Fotbolls EM 2021 är Spanien, Kroatien, Portugal och Frankrike.

Vanliga betting på EM

Precis som vanliga fotboll kan du spela på resultat, vem som gör mål och vilket lag som vinner en match i EM 2021. All denna form av vadslagning sker hos bettingsidor med odds och i Sverige finns det massor att välja på.

Fotboll är en mycket populär sport för betting och är ofta enklare att förutse resultaten än i t.ex. Hockey VM. Däremot är EM en plats där skrällarna syns och många lag är extra taggade och tar sig länge än väntat. Se bara på Sverige under Världsmästerskapen sommaren 2018.

Frågor & Svar

När och vart spelas Fotbolls EM 2021?

Europamästerskapen 2021 spelas mellan 12 juni och 12 juli. Turneringen spelas inte i ett specifikt land utan är utspritt på 12 länder och städer i Europa.

När hittar jag odds på Fotbolls EM 2021?

Oddsen finns redan nu tillgängliga och du kan lägga ett spel på redan schemalagda matcher eller vem som vinner hela turneringen.

Vilka spelbolag har bäst odds på EM?

För de absolut bästa oddsen genom hela turneringen rekommenderar vi följande sidor:

YobetitBonus: 150% upp till 1500 kr
LeoVegasBonus: 100% upp till 2000 kr

Live odds EM 2021

Likt i många andra mästerskap kan live odds vara en mycket rolig form av betting. Det fungerar så att du istället för att bestämma vinnare innan matchen är med och spelar under matchens gång. Det kan vara på odds som nästa målgörare eller vem som får nästa hörna. Valmöjligheterna är ofta över 100 stycken. Just när det kommer till årets upplaga av EM 2021 har spelbolagen tagit det hela till en helt ny nivå och live oddsen kommer vara sjukt bra.