Uppdaterad: 2020-09-16T09:57:08+01:00

Odds Melodifestivalen 2021

Ett av Sverige största folkliga tävlingar heter Melodifestivalen. Sedan urminnes tid har man samlats framför TV-n och lyssnad på musikaliska bidrag som tävlar emot varandra. Numera kan man även vara med och påverka genom telefonröstning. Vem som vinner Melodifestivalen och den stora Schlagerfestivalen är alltid en stor diskussion på stan, hemma i soffan och i kvällstidningarna.

Ur populariteten och den enorma tävlingslusten har spelbolag börjat förse odds kring melodifestivalen. Du kan alltså spela och slå vad emot spelbolag om vilken artist som kommer vinna varje delfinal men även den stora finalen i Friends Arena. Vi kommer därför att ge dig en kort bakgrund och berätta vilka spelbolag som har bra odds på Melodifestivalen.

Så här spelar du: Hitta först ditt favoritbidrag i topplistan, därefter trycker du dig vidare genom knappen “lägg spel”. Knappen tar dig till spelbolaget, där hittar du dina mello odds under “TV-serier och Filmer“. Lycka till!

Alla spelbolag med mello odds

SpelbolagErbjudandeBesök
Bethard Grymma odds
Bethard Group Limited
RecensionBesök nu ›
Speedy Bet Betting utan krångel
Hero Gaming Limited
RecensionBesök nu ›
Fastbet Läcker Pay N Play (Ny design)
Bethard Group Limited
RecensionBesök nu ›
odds melodifestivalen

Deltävlingar 2021

Upplägget för 2021 kommer vara fyra stycken deltävlingar, en andra chans och en stor final. Schlagerfestivalen börjar den 1 februari och pågår till den 7 mars.

Deltävling 1 – Linköping (1 februari)

SAAB Arena i Linköping kommer vara Mellotågets första stopp. Här kommer sju stycken bidrag slåss om de första platserna till den stora finalen. Startfältet är mycket starkt och vi hittar många välkända ansikten med bra meriter från tidigare år. Vår favorit är Felix Sandman, denna ung och talangfulla kille ger alltid allt.

NummerBidragArtist
1BallerinaMalou Prytz
2Boys With EmotionsFelix Sandman
3Inga problemOVÖ
4MoveThe Mamas
5MovesSuzi P
6Sluta aldrig gåSonja Aldén
7Take A ChanceRobin Bengtsson

Deltävling 2 – Göteborg (8 februari)

Västkustens stolthet Scandinavium kommer vara tillhållet för deltävling nummer två. Här kommer sju nya bidrag göra upp om de åtråvärda finalplatserna, men även så kommer någon få en andra chans.

NummerBidragArtist
1Alla mina sorgerLinda Bengtzing
2BulletproofDotter
3Kingdom ComeAnna Bergendahl
4Miraklens tidThorsten Flinck
5NobodyKlara Hammarström
6Talking In My SleepPaul Ray
7Vamos AmigosMéndez feat Alvaro Estrella

Deltävling 3 – Luleå (15 februari)

Vi hoppas det norrländska lugnet smittar av sig så deltagarna levererar maximal underhållning. För, den 15 februari 2021 kommer deltävling tre gå av stapel i Coop Norrbotten Arena i Luleå.

NummerBidragArtist
1Crying RiversFaith Kakembo
2LateAmanda Aasa
3Livet börjar nuAlbin Johnsén
4Piga och drängDrängarna
5Shout It OutMariette
6Vem är som ossAnis Don Demina
7WinnersMohombi

Deltävling 4 – Malmö (22 februari)

Den 22 februari 2021 besöker Schlagerfestivalen Malmö och Malmö Arena. Här avslutas deltävlingarna och startfältet för finalen är nästan helt komplett.

NummerBidragArtist
1BraveHanna Ferm
2Carpool KaraokeNanne Grönvall
3MolnljusWilliam Strid
4Om du tror att jag saknar digJakob Karlberg
5SurfaceEllen Benediktson & Simon Peyron
6Troubled WatersVictor Crone
7We Are OneFrida Öhrn

Andra chansen – Eskilstuna (29 februari)

Andra chansen är en tävling för de deltagare som precis missat finalplatser i de tidigare deltävlingarna. I Stiga Sport Arena möts dessa laddade deltagare och gör upp om de allra sista finalplasterna.

Final 2021 – Stockholm (7 mars)

Mello-tåget har nu nått sitt slut och i Friends Arena avgörs den 7 mars 2021 finalen i Melodifestivalen. Här tävlar deltagarna och bidragen om en plats till den internationella finalen (Eurovision Song Contest).

Vanliga frågor om Mello 2021

🤔 När börjar Mello 2021?

Tävlingen drar igång den 1 februari 2021 i Linköping. Tävlingen pågår sedan fram till den stora finalen i Stockholm den 7 mars.

🤷‍♂️ Vilka sänder Melodifestivalen?

Alla moment i tävlingen direktsänds av SVT 1 men går även att titta på nätet hos SVT Play. Om du är ute efter att betta på mello rekommenderar vi dig att ha noga koll på alla sändningar.

🏆 Vem kommer att vinna Melodifestivalen 2021?

Det är frågan vi alla ställer oss! Samtliga deltagare har nu gjorts offentliga och flera spelbolag har försett oss med odds. Vår starkaste tips är Anis Don Demina med 36 gånger pengarna som utgångsläge.

💰 Kan jag vinna mycket pengar?

Om du har bra känsla för musik går det absolut att vinna pengar på Mello. Det finns flera bra spelmöjligheter och med rätt insats kan det bli mycket pengar tillbaka.

Våra favoritodds:

Anis Don Demina – 36.00
Drängarna – 101.00
Robin Bengtsson – 10.00

Betting på Melodifestivalen

Intresset för betting på Melodifestivalen har skjutit i höjden och under mars 2019 var 15 000 personer ute och letade efter de senaste oddsen på internet. Bettingsidor har därför anpassat sig och skapat roliga och underhållande spelmöjligheter för årets tävlingar. Att spel får större spelrum i vår vardag och inte bara längre gäller sport har haft delade reaktioner. Under Mello 2019 så sponsrade Maria Casino hela arrangemanget, vilket skapade mycket negativa reaktioner. I årets tävling kommer därför inget spelbolag få möjlighet att sponsra.