Uppdaterad: 2023-01-23T14:38:51+01:00

Sommar OS 2024

OS, Olympiska spelen och även kallat Sommarspelen var planerat att äga rum i Tokyo, Japan mellan 24 juli och 9 augusti 2020. På grund av Corona pandemin har man nu senarelagt eventet tills 2021. Förbered dig på en sommar fylld av sport och fantastiska ögonblick.

Mycket har hänt på spelfronten sedan förra OS år 2016. Betting och vadslagning har blivit mer utbrett i samhället och betydligt fler svenskar är nyfikna på de senaste oddsen för Sommar OS. På denna sida kommer vi ge dig en sammanfattning av evenemanget tillsammans med aktuella odds – så att du enkelt kan hitta rätt spelbolag och rätt spel för att förgylla sommaren. För dig som tänker ett steg längre har vi även en sida för Vinter OS 2022.

Populärt Odds Sommar OS

SpelbolagErbjudandeBesök
Bethard Grymma odds
Bethard Group Limited
RecensionBesök nu ›
Fastbet Läcker Pay N Play (Ny design)
Bethard Group Limited
RecensionBesök nu ›
Casumo 100 kr free bet
Casumo Services Ltd
RecensionBesök nu ›
Odds Sommar OS

Om olympiska sommarspelen

Detta globala multisportevenemang hålls var fjärde år och är någonting som kan få vem som helst att bli helt galen. För närvarande är det 42 evenemang med ungefär 11 238 deltagare från 206 nationer. Genom åren har arrangemanget hållits i fem kontinenter och flest gånger i USA (fyra gånger). År 2020 var det planerat för Sommar OS i Tokyo men på grund av Covid-19 är det skjutet ett år till 2021. Detta påverkar dock inte kommande års arrangemang utan sommarspelen i Paris 2024 planeras precis som vanligt.

Sommarspel i Tokyo

Sommarspelen 2021 arrangeras i Tokyo, Japan. När den olympiska kommittén skulle bestämma sig stod det mellan Madrid, Istanbul och just Tokyo. Valet föll sedan på den Japanska huvudstaden och planeringen kunde börja.

Förberedelserna har varit stora och man har bland annat byggt en helt ny arena som kommer betecknas som huvudarenan. Denna kallas New National Stadium och kommer rymma 60 000 åskådare.

Något som diskuterats flitigt inför Sommar-OS är värmen i Japan under sommaren. Dagstemperaturen beräknas till ungefär 30 grader och under natten en genomsnittlig temperatur på 24 grader. Detta kommer naturligtvis att påverka grenarna där atleternas uthållighet testas, som t.ex. Marathon och långdistanslöpning.

Olympisk staty OS
Olympisk staty är en klassisk symbol för Sommar OS. Denna bild är ifrån Atlanta, Georgia.

Betta på OS

Denna gigantiska arrangemang drar till sig miljontals av tittare från hela världen. I Sverige är det minst lika stort och vi tror att varenda svensk medborgare kommer på något sett integrerar eller stöta på Sommarspelen. För svenska spelbolag är detta ett ypperligt tillfälle att berätta för kunder varför de är bäst och även kräma på med de bästa erbjudandena.

Både innan och under Sommar-OS kommer massor av bettingsidor erbjuda odds och du kommer kunna hitta massor av roliga spel för att sätta en extra krydda på respektive sport. Klassiska spel kommer vara resultatet i matcher. Andra mer unika möjligheter är t.ex. vem eller vilken nation som kommer ta flest medaljer.

Vanliga frågor om Olympiska spelen 2024

När är OS 2024?

De Olympiska spelen år 2024 arrangeras i Paris, Frankrike mellan 26 juli –11 augusti.

Vilka svenska spelbolag erbjuder odds på Sommar-OS?

Vi skulle säga att samtliga spelbolag som annars erbjuder spel kommer att lägga till OS på din lista sv spel. Den viktigare fråga är däremot vilka du kan lita på och som är bäst? Besök vår sida för att ta reda på det.