Uppdaterad: 2023-01-23T14:29:17+01:00

Odds Lets Dance 2023

Nu är det äntligen dags, en av Sveriges populäraste TV-program är åter i rutan: Lets Dance 2023. I årets säsong har vi en fantastisk blandning utav eminenta, roliga och kändisar från hela Sverige. Denna sida innehåller odds och olika spel för betting på Lets Dance så att du kan få en extra krydda till programmet.

Just nu: Vi väntar på uppdateringen om vilka som kommer att delta i Let’s Dance 2023. Uppdatering kommer så fort vi vet mer.

Odds deltagare 2023

Inom en snar framtid kommer vi att uppdatera er med de senaste oddsen för deltagare utav Let’s dance 2023.

Lets dance 2020

Vad är Let’s Dance?

Let’s Dance är ett mycket populärt TV-program i Sverige. Varje säsong samlar TV4 en grupp (exakt 11 stycken) kändisar redo för utmaningen att lära sig dansa. Tillsammans med en utbildad och professionell dansare tränar de under vardagarna och tävlar på nationell TV på helgerna. Varje vecka är det olika teman och tyvärr får en deltagare lämna varje helg tills det endast står en vinnare kvar.

Deltagare

Deltagarna i Lets Dance 2023 är ännu inte presenterat men brukar börja presenteras i februari och mars samma år. Just nu har vi hört börjat höra den del rykten om potentiella deltagare och kommer presentera samtliga nedan. Skulle det visa sig att ryktena inte stämmer kommer vi även informera om detta.

OBS: Listan nedan är från vår undersökning som gjordes innan deltagarena för säsongen 2023.

Jan Björnlund

Jan Björklund är liberalen och officeren med stort hjärta. Den 57-årige och pigga politikern är nu bekräftad och presenterad för Lets Dance 2023. Enligt honom själv har det länge varit en dröm att lära sig dansa och under 10 veckor kommer det nu bli verklighet.

Vi tror att Jan kommer gå långt i tävlingen. Sin enorma populäritet i kombination med den mjuka och fina personligheten kommer ge röster som läcker långt in i tävlingen. Om det räcker hela vägen till en vinst, ja det återstår bara att se.

Status: Bekräftad

Alice Stenlöf

Alice Stenlöf är Bianca Ingrossos radarpartner och till vardags arbetar hon blandat annat som influencer. Enligt Aftonbladet är Alice nu klar för årets upplaga av Let’s Dance och vi jobbar hårt för att bekräfta dessa uppgifter.

Bloggaren, influencern och youtubern Alice Stenlöf kommer från Göteborg och har de senaste åren vuxit enormt i populäritet. Tillsammans med sin kompis Bianca har dom podcasten ”Alice & Bianca – har du sagt A får du säga B”.

Status: Rykte

Mikael Sandström

Mikeal Sandström, ofta kallad och känd som ”dokor-mikael” eller ”soldoktorn” är en TV-profil som i TV4:s nyhetsmorgon har återkommande inslag om medicin och hälsa. Nu är han ett hett rykte och kandidat för danstävlingen i samma TV-kanal.

Status: Rykte

💃 Vilka deltagare medverkar i Lets Dance 2023?

I skrivande stund har inte deltagarna i Lets Dance 2023 avslöjats. Vi kommer att uppdatera vår information så fort TV4 går ut med de officiella deltagarna men även informera om potentiella rykten.

🏆 Går det att betta på vinnaren av Lets Dance?

Ja! Flera svenska spelbolag förser spelare med odds på vinnaren utav Lets Dance. På denna sida presenterar vi oddsen i en lista så att du enkelt kan kolla sannolikheten och eventuella pengar tillbaka om din favorit-kändis vinner.

🔥 Vad avgör om en deltagare går hela vägen?

Vårt speltips är att du balanserar hur duktig deltagaren är redan från början med potentiell utveckling. Utöver det även lägger till hur folkkär kändisen är. Kombinationen av allt detta kan göra att du kammar hem vinsten.

Tidigare vinnare

Första gången underhållningsprogrammet visades på TV var 2006. Redan från start blev det en succé och man är idag uppe i fjorton säsonger. Det blir alltså den femtonde säsongen 2023. Genom åren har flera kändisar utvecklats och blivit duktiga dansare, vissa så pass duktiga att de tagit hem och vunnit hela programmet.

Här är samtliga vinnare av Let’s Dance genom åren:

År (säsong)Vinnare
2006Måns Zelmerlöw & Maria Karlsson
2007Martin Lidberg & Cecilia Ehrling
2008Tina Nordström & Tobias Karlsson
2009Magnus Samuelsson & Annika Sjöö
2010Mattias Andréasson & Cecilia Ehrling
2011Jessica Andersson & Kristijan Lootus
2012Anton Hysén & Sigrid Bernson
2013Markoolio & Cecilia Ehrling
2014Benjamin Wahlgren Ingrosso & Sigrid Bernson
2015Ingemar Stenmark & Cecilia Ehrling
2016Elisa Lindström & Yvo Eussen
2017Jesper Blomqvist & Malin Watson
2018Jon Henrik Fjällgren & Katja Engelholm
2019Kristin Kaspersen & Calle Sterner
2020John Lundvik & Linn Hegdal

Betta på Lets Dance

För dig som är intresserad av att betta på Lets Dance kan vi säga att det är fantastisk roligt och något du bör testa. I topplistan över har vi sorterat fram de spelbolag som har bäst odds generellt men även specifika odds på deltagarna i årets program.

Spelet går till så att du antingen gissar vem som kommer vinna hela programmet och bli den slutliga vinnaren. Detta går att göra under hela programmet säsong och du behöver inte bestämma dig redan nu. Andra varianten är att du spelar på vem som vinner efter varje deltävling.