Uppdaterad: 2019-12-04T09:04:44+01:00

Odds Lets Dance 2020

Nu är det äntligen dags, en av Sveriges populäraste TV-program är åter i rutan: Lets Dance 2020. I årets säsong har vi en fantastisk blandning utav eminenta, roliga och kändisar från hela Sverige. Denna sida innehåller odds och olika spel för betting på Lets Dance så att du kan få en extra krydda till programmet.

Just nu: Deltagarna nästa års upplaga har ännu inte presenterats. Vi kommer uppdatera dig så fort de är klart. Om du är intresserad av att spela på TV-program rekommenderar vi dig redan nu att tippa på nästa vinnare av Melodifestivalen 2020.

Spelbolag med Lets Dance odds

SpelbolagErbjudandeBesök
Fastbet Läcker Pay N Play (Ny design) RecensionBesök nu ›
Yobetit 150% upp till 1500 kr RecensionBesök nu ›
Comeon 400% upp till 400 kr + 20 FS + Biobiljett RecensionBesök nu ›
Bethard 1000 kr extra RecensionBesök nu ›
Speedy Bet 100% upp till 2000 kr RecensionBesök nu ›
Unibet 500% upp till 500 kr RecensionBesök nu ›

Vad är Let’s Dance?

Let’s Dance är ett mycket populärt TV-program i Sverige. Varje säsong samlar TV4 en grupp (exakt 11 stycken) kändisar redo för utmaningen att lära sig dansa. Tillsammans med en utbildad och professionell dansare tränar de under vardagarna och tävlar på nationell TV på helgerna. Varje vecka är det olika teman och tyvärr får en deltagare lämna varje helg tills det endast står en vinnare kvar.

Deltagare

Deltagarna i Lets Dance 2020 är ännu inte presenterat men brukar släppas i Januari samma år. De vill säga Januari 2020. Vi kommer återkomma och göra en kort presentation om varje deltagare så fort det är möjligt. Återkom gärna till vår sida.

Vilka deltagare medverkar i Lets Dance 2020?

I skrivande stund har inte deltagarna i Lets Dance 2020 avslöjats. Vi kommer att uppdatera vår information så fort TV4 går ut med de officiella deltagarna.

Går det att betta på vinnaren av Lets Dance?

Ja! Flera svenska spelbolag förser spelare med odds på vinnaren utav Lets Dance. På denna sida presenterar vi oddsen i en lista så att du enkelt kan kolla sannolikheten och eventuella pengar tillbaka om din favorit-kändis vinner.

Vad avgör om en deltagare går hela vägen?

Vårt speltips är att du balanserar hur duktig deltagaren är redan från början med potentiell utveckling. Utöver det även lägger till hur folkkär kändisen är. Kombinationen av allt detta kan göra att du kammar hem vinsten.

Tidigare vinnare

Första gången underhållningsprogrammet visades på TV var 2006. Redan från start blev det en succé och man är idag uppe i fjorton säsonger. Det blir alltså den femtonde säsongen 2020. Genom åren har flera kändisar utvecklats och blivit duktiga dansare, vissa så pass duktiga att de tagit hem och vunnit hela programmet.

Här är samtliga vinnare av Let’s Dance genom åren:

År (säsong)Vinnare
2006Måns Zelmerlöw & Maria Karlsson
2007Martin Lidberg & Cecilia Ehrling
2008Tina Nordström & Tobias Karlsson
2009Magnus Samuelsson & Annika Sjöö
2010Mattias Andréasson & Cecilia Ehrling
2011Jessica Andersson & Kristijan Lootus
2012Anton Hysén & Sigrid Bernson
2013Markoolio & Cecilia Ehrling
2014Benjamin Wahlgren Ingrosso & Sigrid Bernson
2015Ingemar Stenmark & Cecilia Ehrling
2016Elisa Lindström & Yvo Eussen
2017Jesper Blomqvist & Malin Watson
2018Jon Henrik Fjällgren & Katja Engelholm
2019Kristin Kaspersen & Calle Sterner

Betta på Lets Dance

För dig som är intresserad av att betta på Lets Dance kan vi säga att det är fantastisk roligt och något du bör testa. I topplistan över har vi sorterat fram de spelbolag som har bäst odds generellt men även specifika odds på deltagarna i årets program.

Spelet går till så att du antingen gissar vem som kommer vinna hela programmet och bli den slutliga vinnaren. Detta går att göra under hela programmet säsong och du behöver inte bestämma dig redan nu. Andra varianten är att du spelar på vem som vinner efter varje deltävling.