Oddsbonus

Genom attraktiva oddsbonusar lockar bettingsidor in nya spelare. Detta skapar en marknad för dig att kunna välja och vraka mellan de absolut bästa betting bonusarna för att maximera din nästa insättning.

Välkommen till vår sida om just odds bonus. Den innehåller viktig information om de olika erbjudandena, hur de fungerar och du hämtar ett. Vi har även sammanställt en lista med bäst betting bonus just nu.

Bäst odds bonus 2020

SpelbolagErbjudandeBesök
Oddsbonus 1000 kr extra
Oddsbonus Läcker Pay N Play (Ny design)
Oddsbonus 100% upp till 200 kr (1x omsättningskrav)
Oddsbonus Blixtsnabbt Pay N Play
Oddsbonus 100% upp till 2000 kr
Oddsbonus Snabbt och tryggt alternativ
Oddsbonus 500% upp till 500 kr
Oddsbonus 150% upp till 1500 kr

Vad är en odds bonus?

En oddsbonus är ett erbjudande på din första insättning till en bettingsida. Bonusen kan bestå av antingen en insättningsbonus, ett gratisspel eller ett riskfritt spel. Du kan endast hämta ett erbjudande per spelbolag, och är endast för dig som ny spelare. Det gäller med andra ord endast på din första insättning någonsin. Andra vanligt använda namn för odds bonus är betting bonus och sport bonus.

Varianter av betting bonus

Det finns ingen optimal variant eller typ av betting bonus. Valet ligger hos individen och beroende på vilka preferenser du har kommer också bestämma vilken den bästa varianten är. Nedan går vi igenom de olika alternativen du har. Ofta är kunskapen avgörande inför vilken du väljer.

Insättningsbonus

Vanligaste formen av betting bonus är insättningsbonus. Det är en form av matching på din insättning. I praktiken fungerar det så att om du som spelare sätter in 1000 kronor och insättningsbonusen är 100% kommer du få 2000 kronor att spela för.

Hur mycket extra du kan få regleras av en maxbonus. Antalet procent, de vill säga 100%, 200% eller 300% och så vidare regleras av spelbolagets erbjudande.

Vi presenterar alltid en betting bonus så här: 200% upp till 2000 kronor.

I exemplet ovan får du 200% extra upp till maximalt 2000 kronor. Det innebär att du maximerar bonusen genom att sätta in 1000 kronor.

Riskfritt spel

Ett riskfritt spel är precis som det låter ett spel utan någon som helst risk. I vanliga fall är risken att du förlorar spelet, och dina pengar. Vid detta erbjudande och bonus erbjuder spelbolaget dig att sätta in valfri summa, lägga ett valfritt spel och vid förlust kommer man inte att ta dina pengar. Istället får du tillbaka det förlorade beloppet och kan nu fortsätta spela som vanligt, fast inte riskfritt.

Gratisspel

Gratisspel innebär att du själv inte behöver satsa några pengar. Det kan vara att spelbolaget fyller på ditt spelkonto med 100 kronor. Dessa 100 kronor kan du sedan testa att spela med.

Vad är en bra välkomstbonus?

En bra välkomstbonus för betting har en generös maxbonus (hur mycket du kan få) till rimliga omsättningskrav (4 – 8x) och minimum odds (1.20 – 1.80). Du hittar alltid de bästa bonusarna i vår topplista.

Vad är omsättningskrav?

Omsättningskrav är en regel på hur många gånger du måste omsätta din första insats innan pengarna går att ta ut igen. Den gäller endast när du hämtar en betting bonus. Hur många gånger du måste omsätta pengarna (omsättningskravet) varierar mellan 1 – 18 gånger bonussumman.

Genom att tacka nej till en betting bonus slipper du också omsättningskravet. En bonus är generellt en bra idé när man vill testa ett nytt spelbolag.

Vad är minimum odds?

Minimumodds, även kallat minsta odds, är det lägsta odds du kan spela för att omsätta dina bonuspengar. De vill säga, omsättningskravet gäller endast när ditt spel är samma eller överskrider minimum oddset.

Har alla spelbolag en oddsbonus?

Nej! Alla spelbolag erbjuder inte en oddsbonus. Men, vi skulle vilja påstå att majoriteten gör det. Att erbjuda en bonus skapar ett mervärde för dig som spelare och sannolikheten att du fortsätter spela på samma sida länge är större än utan en bonus.

Hur hämtar jag en betting bonus?

Du hämtar din bonus genom att klicka dig vidare till spelbolagen i vår lista. Väl framme på spelsidan så registrerar du dig och genomför en insättning. Ditt spelkonto kommer sedan att fyllas på med bonuspengar direkt.

Villkor för sportbonus

För att kunna välja en bra sport bonus behöver du ha koll på de olika villkoren. Vid en första anblick kan många bonusar och spelbolags olika erbjudanden verka lika. Men, om man kollar djupare och läser de regler och villkor som alltid följer med kan man lättare skilja dem åt. Och på så sätt hitta bäst odds bonus.

Nedan kommer vi gå igenom de olika villkoren som kommer till din bonus. Kombinationen av dessa avgör hur bra en bonus faktiskt är. I listan över har vi tagit dessa aspekter i åtanke.

Omsättningskrav

Likt hos en casino bonus har en odds bonus omsättningskrav. Omsättningskravet är ett krav på hur många gånger du måste spela igenom dina bonuspengar. Anledningen är att du inte ska kunna ta en bonus och sedan ta ut pengarna direkt.

Omsättningskrav mellan 1-8x bör anses som låga. 9-18x som medel och 19-30x som höga. Du vill ha så lågt omsättningskrav som möjligt.

Giltighetstid

Du har även en tidsram, giltighetstid, på hur snabbt du måste uppfylla omsättningskraven för att kunna ta ut eventuella vinster. Enligt den svenska spellagen är minsta tidsramen 60 dagar. Detta är något av en standard på marknaden just nu men vissa erbjuder dig längre tid än så.

Minsta odds

Din sportbonus kommer även att ha ett krav på hur lågt ditt odds på spel med bonuspengar kommer att vara. Ett vanligt odds för din bonus är ungefär 1,40 till 2,00.

I praktiken fungerar det så att om ditt spel inte uppfyller odds-kravet kommer det inte räknas till din omsättning. Anledningen är att du inte ska kunna utnyttja din bonus och sedan spela på flera spel med hög sannolik att du enkelt kan omsätta dina pengar.

Nya oddsbonusar

Ungefär en gång i månaden kommer den en ny bettingsida till marknaden, det innebär i praktiken att det kommer nya bettingsbonusar takt. Om du är intresserad av att hämta en ny betting bonus rekommenderar vi dig att hålla koll i vår topplista. Många av de sidor och bonusar som vi rekommenderar är nya.