Uppdaterad: 2024-04-19T08:42:09+01:00

Odds Hockey VM 2024

Hos oss: Uppdaterade odds och jämförelse om betting på hockey VM 2024. Spela på ditt vinnarodds nedan få mest pengar per satsad krona tillbaka.

Den 10 maj – 26 maj 2024 går Hockey VM 2024 av stapel i Tjeckien. På vår sida hittar du de bästa oddsen för de olika matcherna och lagen tillsammans med vilka spelbolag som förser de bästa oddsen för Hockey VM.

Vinnarodds Inklusive slutspel Hockey VM

LagUnibetSvenska Spel
Kanada3.253.25
Finland5.504.50
Sverige5.506.00
Tjeckien6.007.50
USA6.506.50
Odds uppdaterade: 19 april 2024

Spelbolag med odds på Ishockey VM 2024

SpelbolagErbjudandeBesök
Bethard Grymma odds
Bethard Group Limited
RecensionBesök nu ›
Fastbet Läcker Pay N Play (Ny design)
Bethard Group Limited
RecensionBesök nu ›
Casumo 100 kr free bet
Casumo Services Ltd
RecensionBesök nu ›
Betsson Hämta 100 kronor att spela för
Betsson Nordic Ltd
RecensionBesök nu ›
Hockey VM illustration

Om Hockey VM

Ishockey-VM är världsmästerskapen i sporten som förtrollat världen. Totalt 16 landslag från hela världen samlas och gör upp vem som är bäst i världen. Årets upplaga är den 87:e i ordningen och spelas varje år. Det hela kommer att avgöras i 64 matcher och vi kommer att uppdatera dig om spelschema, guider och mycket mera inom kort.

Det allra första mästerskapet spelades 1930. Sedan dess har det vuxit från 12 till 16 lag. Något som var väldigt speciellt detta är var däremot att det hela arrangerades i Kanada, som gick direkt till final. Idag har värdlandet inga som helst fördelar emot andra lag.

Vinnare Ishockey-VM

Ett av de vanligaste spelen och som är roligt under en längre tid är vinnaren på Hockey VM. Det spelet kan även ge väldigt bra höga odds då det kan vara mycket svårt och skickligt att förutspå vinnaren redan innan turneringen har börjat.

Klassiska favoriter till Hockey VM 2024 är, Finland, Sverige Tjeckien och USA. Kollar man på de senaste turneringarna har dessa lag topp-placeringar vilket, förutom bra spelare, är anledningen till att dessa är favoriter.

Annan betting på Hockey-VM

Förutom att spel på vinnare går det likt annan traditionell betting hos bettingsidor spela på vinnare av specifika matcher, den som gör mest mål, vem som gör nästa mål och vilket lag som vinner olika perioder. Bara för att nämna några. Betting på Hockey kan generellt vara mycket svårt då sporten går snabbt och även sämre lag har möjlighet slå då bättre genom en hel del tur.

Vanliga frågor

När börjar Hockey VM 2024?

Världsmästerskapen i Ishockey spelas 10-26 maj 2024 i de tjeckiska städerna Prag och Ostrava.

Vilka spelbolag har bäst odds på Hockey-VM?

De allra största spelbolagen brukar generellt sett ha de bästa oddsen. Vi rekommenderar följande:

UnibetBonus: 500% upp till 500 kr

När kommer odds på finalen?

Så fort det är klart vilka två lag som gör upp om VM-guld kommer oddsen att presenteras.

Hur hittar jag odds inför Hockey VM?

Du hittar odds på vinnarna redan nu i vår topplista. Oddsen baseras på tidigare resultat och eventuellt trupper som kan tänkas spela.

Live odds Hockey VM

Om du inte varit ute i god tid och lagt ett spel på ditt favoritlag innan mästerskapet eller matchen går det alltid att betta live. Det fungerar så att du inte tiden matchen spelas går in på ett spelbolags hemsida eller app och får ett aktuellt odds på vissa spel. Det kan t.ex. vara vilket lag som gör nästa mål eller vinner hela matchen.

Under Hockey-VM 2024 kommer det finnas live odds hos de flesta stora sidorna och du kan passa på hämta en oddsbonus om du ska skapa ett helt nytt konto. Vi rekommenderar dig att vara insatt i varje match och hela turneringen för att lättare kunna förstå respektive odds.